Poruka za Erdogana: Bićeš uhapšen ako dođeš u Srbiju!

0
396

Turska finansira teroriste na teritoriji Sirije. Turska je finansirala šiptarske teroriste na teritoriji Srbije. Turski premijer u srpskom Prizrenu ruši ustavni poredak Srbije i u Raškoj oblasti janjičarskim metodama pokušava da obnovi Otomansko carstvo, a u Beogradu biva dočekan kao prijatelj.

Ropski način života Srbi nikad nisu prihvatali, a vlast ovakvim potezima šalje u svet poruku da Srbija nije dostojna i ne treba da postoji.

Neokolonijalizam u vidu stranih investicija, koji se dočarava kao pobeda vlasti, Srbiji ništa dobro ne donosi. Ranije su strane vojske na osvojenim teritorijama zabijali svoje zastave, sada to rade tzv. strane investicije. U svakom slučaju srpskih investicija nema, a narod biva porobljen.

Ako će Srbija da se koristi problemima drugih, onda to svakako ne treba da bude na štetu Rusije, sa kojom treba da imamo najbolje savezničke odnose. Turska nije Srbiji prijateljska zemlja, nikada to nije ni bila, nego horda osvajača, koja je vekovima uništavala naš i druge narode. To rade i danas. Ipak, oni samo ostvaruju svoje interese, a današnjim potezom srpska vlada pokazuje da i ona ostvaruje turske interese.

Dok se hapse državljani Srbije zbog verbalnog delikta i političkih stavova, Erdogan trijumfalno ruši poredak Srbije i preti turskom vojskom. Srpska liga traži od Vučića da uhapsi stvarne državne neprijatelje i poruči Davutoglu da će Erdogan biti lišen slobode, ako ikada kroči na srpsku zemlju.

SL