Marko Milošević drži restorane i klubove po Moskvi!

0
2235

Marko Milošević, sin nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, u Moskvi i zemljama bivšeg SSSR navodno drži više ekskluzivnih restorana i noćnih klubova, od čega izdržava sebe i majku Mirjanu Marković.

– Marko je suvlasnik više ugostiteljskih objekata u Moskvi , među kojima su i čuveni moskovski noćni klub „Garaža“ i bar – restoran „Siksti“. Oba su veoma poznata i uvek puna otkriva izvor „Kurira“ blizak porodici Milošević.

Kaže da porodica suprotno verovanju većine u Moskvi ne živi skromno i da Marko, koji je suvlasnik i više klubova u bivšim zemljama SSSR, ubira visoki prihod.

– Oni žive u elitnom delu Moskve, Rubljovci, koji je poput Senjaka i Dedinja – dodaje isti izvor i napominje da se ovi ugostiteljski objekti formalno ne vode na Marka Miloševića, ali da je on u njih uložio svoj kapital.

– Dolaze nam često političari, sportisti i pevači iz Srbije, ali politika restorana je da ne otkrivamo njihova imena – rekla je zaposlena u „Sikstiju“, koja takođe nije želela da kaže ko stoji iza ovog restorana, dok u „Garaži“ nisu bili voljni da razgovaraju sa novinarima.

Miloševiću ovo nije prvi put da vodi klub. On je u svom rodnom Požarevcu devedesetih držao čuvenu diskoteku „Madona“ u koju su dolazili u provod čak i iz Beograda.

Marko Milošević je pobegao u Rusiju 6. oktobara 2000. samo nekoliko sati posle svrgavanja njegovog oca s vlasti. Mirjana Marković je za njim otišla u Rusiju u februaru 2003. Prema pisanju medija krajem 2007. dobili su politički azil u Rusiji.
Alo